دانشکده ادبیات وعلوم انسانی

با موافقت دکتر میرزاده صورت پذیرفت: واحد کرمان حوزه برگزاری آزمون زبان EPT دانشگاه آزاد اسلامی در جنوب شرق کشور

۲۱ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۶:۴۰ کد : ۵۵۵۵ اخبار واحد
تعداد بازدید:۶۰
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد کرمان از انتخاب این واحد بعنوان مرکزیت جنوب شرق کشور برای برگزاری آزمون زبان EPT دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.
با موافقت دکتر میرزاده صورت پذیرفت:  واحد کرمان حوزه برگزاری آزمون زبان  EPT دانشگاه آزاد اسلامی در جنوب شرق کشور

دکتر محمد مهدی فروغی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در مصاحبه با اداره روابط عمومی دانشگاه اظهار کرد:« با توجه به پیگیری های ریاست استان کرمان و اعلام آمادگی این واحد، با تائید ریاست عالی دانشگاه جناب آقای دکتر میرزاده،از سال 1395 آزمون زبان انگلیسی EPT    واحد های  جنوب شرق دانشگاه آزاد اسلامی در واحد کرمان برگزار خواهد شد.»

رئیس شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان کرمان  با اشاره به وجود زیرساخت های مناسب واحد کرمان برای برای برگزاری این آزمون گفت:« کلیه متقاضیان شرکت در آزمون مزبور دراستان های کرمان، هرمزگان، یزد، سیستان و بلوچستان، و خراسان جنوبی می توانند شهر کرمان رابعنوان حوزه برگزاری آزمون انتخاب نمایند.»

. EPT آزمونی برای ارزیابی مهارت زبان انگلیسی داوطلبان می باشد و مخفف عبارت English Proficiency Test است.

این آزمون ویژه داوطلبان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی است که از سال 1386 به منظور سنجش سطح زبان عمومی متقاضیان آن برگزار می گردد. تمامی دانشجویان دکتری این دانشگاه در صورت دارا نبودن مدرک بین المللی زبان انگلیسی با نمره تعیین شده توسط دانشگاه ، موظف به شرکت در آزمون EPT و کسب حداقل نمره قبولی در آن هستند.

از نظر ساختاری میتوان آزمون EPT را با آزمون بین المللی TOEFL PBT مقایسه نمود. سطح سختی این آزمون مانند تافل دکتری یا همان آزمون زبان عمومی دکتری است .

نظر شما :